Et godt portræt kan være guld værd

Min målgruppe: Personer som ønsker nye profilbilleder, gravide/nybagte forældre, "eksperimenterende portrætter til kreative sjæle".

Mine tanker om billederne

At fortælle en historie gennem portrætter er en af mine yndlingsgenrer indenfor fotografiet. Uanset om vi arbejder med stylede og opstillede virksomhedsportrætter, eller det helt rene og ærlige portræt, vil det altid være min fornemmeste opgave at fange og formidle lige præcis, hvad jeg ser, men også opfylde kundens ønske om, hvordan man gerne vil opleves af betragteren.

Her på siden viser jeg dig det klassiske studieportræt, miljøportrættet, erhvervsportrættet, det fortællende og "det skæve" portræt.

Jeg holder meget af samspillet og rejsen hen mod det perfekte resultat. Og hvad det perfekte resultat så er, kan jo diskuteres. Jeg kommer meget gerne med mit besyv, men ellers vil det altid være kundens ønske, der er vigtigst.

Et godt forarbejde og ikke mindst en god forventningsafsteming inden vi går igang, giver ofte det sjove, kreative og mest spændende portrætbillede.

Jeg håber, at billederne her på siden kan inspirere dig lidt. Ud fra dem kan vi sammen finde det udtryk og den stemning, du ønsker skal være i netop dit portræt.

Jeg hjælper meget gerne med at finde den helt rigtige location, farvesammensætning af tøj og “tone” i billedet, så du er sikker på at få et resultat, som du er stolt af og glad for.

I mange år har jeg arbejdet fast sammen med en håndfuld dygtige makeup-artister og stylister. Fire-seks øjne er nogle gange bedre end to. Så hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra og få lagt en smuk og passende makeup, og/eller få tjekket tøjstilen ud, så siger du bare til :-) Jeg skaffer det perfekte hold til dig.

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig!

0
0
without
https://maxmiling.dk/wp-content/themes/maple/
https://maxmiling.dk/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/maxmilin/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
on
off