Ærlighed kræver mod - portræt af kvindekroppen

Læs om projektet her

Det er på høje tid, vi begynder at se billeder af, hvordan helt normale, forskellige kvindekroppe ser ud. Jeg håber, at mine ærlige billeder kan få flere af os til at sænke skuldrene og hvile i den krop, vi nu engang har. 

Ideen til fotoprojektet opstod for otte år siden, hvor jeg så Melodi Grand Prix og hyggede mig med at følge med på de sociale medier. Værten havde en flot, meget nedringet kjole på, og små bryster, men en meget flot kavalergang. Så var der én, der skrev – ”kan hun da ikke putte noget ned i den bh, så hun kan fylde den kavalergang ud?” Jeg tænkte, hvor er vi kvinder bare modbydelige over for hinanden.

Tidligere på dagen kørte jeg rundt med min dengang ni-årige datter inde i København, hvor vi passerede en bus med en kæmpestor reklame for nye bryster. Så spørger min datter helt stille og roligt, ”mor, skal man have store bryster?”...

Hvad er det for nogle signaler, vi sender ud til de unge piger? Jeg blev så harm. Harmen fik mig igang med projektet - at lave nogle billeder, som de unge piger og alle vi andre kan spejle os i. Hvordan ser den virkelige kvindekrop reelt ud i alle dens størrelser, aldre, farver og former? Samme aften søgte jeg på Facebook efter modige kvinder, som ville stille op som modeller. Inden jeg gik i seng den aften fik jeg over 100 henvendelser!

Opbakningen til projektet er stor, og til efteråret 2022 udkommer der i samarbejde med forlaget GAD en fotobog :) Bogen vil ud over billederne rumme kloge indlæg fra spændende kvinder og mænd, som har holdninger til dette vigtige emne. Glæd jer :-)

Kontakt mig endelig - jeg kommer hjertens gerne ud og viser mine billeder og fortæller om projektet.

0
0
without
https://maxmiling.dk/wp-content/themes/maple/
https://maxmiling.dk/
#d8d8d8
style2
paged
Loading posts...
/home/maxmilin/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
on
off